Az életre szóló szerelem receptje

Új folyam V./1. szám

Fejér megyében elsőként Páz­mándon, „Tarts szorosan!”- kapcsolatépítő tréning indul. Olyan párok jelentkezését várják – korlátozott számban –, akik nem távolodtak el egymástól, de szeretnék, ha visszatérne a kezdeti boldogság a kapcsolatukba.

Az életre szóló szerelem receptje_1

Ha sérelem, fájdalom ér bennünket a kapcsolatunkban, bizonytalanná válunk, az érzelmeinket hajlamosak vagyunk felfokozni vagy kikapcsolni. Olyanokat teszünk és mondunk, amik eltalálják egymás fájó pontjait, és elindít közöttünk egy negatív interakciót. A tréning ebből segít felismerni a kiutat.

A program Dr. Sue Johnson által kidolgozott nemzetközi tréning, amely az érzelmi fókuszú modellre (EFT) épül. Az EFT-t Sue Johnson és Les Greenberg alkotta meg az 1980-as években. Ezt a modellt pár-, család- és egyéni terápiáknál is alkalmazzák. Az EFT hatékonyságával kapcsolatban számos kutatást végeztek, és folyamatosan végeznek ma is. A párok 90 százalékánál tapasztalható javulás, elégedettebbek lesznek a kapcsolatukkal, ki­egyen­súlyozottabbá, a gyermekeik pedig boldogabbá válnak.

A tréning során a pároknak nem kell egymás előtt kiteregetniük a magánéletüket, csupán egy térképet kapnak, amelyet az életük során hatékonyan alkalmazhatnak.

A program 8 egymást követő héten 2.5-2.5 órás alkalmakból áll. Az elsőt február 14-én, Valentin napon, 17:30-kor tartjuk a Boráriumban.

Jelentkezni a 06 30 484 9484-es telefonszámon lehet, február 7-éig.

További információ: P. Horváth Ágnes „Tarts szorosan” tréner

pehorvathagi@gmail.com


' .